کارگاه تخصصی و کاربردی Clinical Key

کارگاه تخصصی و کاربردی "Clinical Key" ویژه اعضاء محترم هیات علمی بالینی، دستیاران و دانشجویان بزودی توسط معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه برگزار میگردد.

کارگاه تخصصی و کاربردی Clinical Key در دانشگاه علوم پزشکی بابل

پایگاه اطلاعاتی Clinical Key یکی از مؤثرترین و کارآمدترین ابزارهای موجود است و شامل گستره وسیعی از منابع گوناگون آموزش پزشکی مبتنی بر شواهد، کتاب ها و ژورنالها و دستورالعمل های تجویز دارو و جزوه های آموزش بیمار است که هم برای مطالعه می توانند استفاده کنند و هم می تواند به دانشجویان برای تشخیص بیماری ها کمک کند و شامل :

* بیش از بیست میلیون مقاله از پایگاه های اطلاعاتی MedLine و Elsevier

* بیش از 1200 کتب مرجع پزشکی و جراحی

* فیلم های ویدئویی مرتبط

* نگاشت های دارویی و و داروشناسی بالینی

* مجموعه دوره های آموزشی مداوم و بازآموزی

* شرح کامل 450 عنوان عمل جراحی و .....

این سرویس سریع، کامل، راحت و قابل اعتماد است.

- در اسرع وقت به سوالات پزشکی شما پاسخ می‌دهد چرا که همانند یک پزشک می‌اندیشد، این سرویس در همان حالي که شما مشغول تايپ هستيد پيشنهادات مناسب را به شما ارائه مي‌دهد.

- به طور مداوم در حال به روز شدن است. از اینرو همواره محتوای جدید و معتبر را برای متخصصان پیشنهاد می‌کند.

- چه در کنار بیمار خود و چه در حال حرکت، کلینیکال کی به شما اجازه می‌دهد محتوای پزشکی را در هر حالت یافته و به اشتراک بگذارید.

این پایگاه برای محققین دانشگاه فعال بوده و برای استفاده باید عضو سایت گردیده و استفاده نمایید. تاکید میگردد که در قسمت ایمیل، ایمیل آکادمیک (mubabol.ac.ir@) خود را وارد کنید. تا در خارج از دانشگاه هم بتوانید از خدمات این پایگاه استفاده نمایید.

* زمان و جزییات دقیق برگزاری کارگاه متعاقبا اعلام خواهد گردید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با واحد اطلاع رسانی معاونت تحقیقات تماس حاصل فرمایید.