مراسم بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار

مراسم بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور معاون پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

مراسم بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل، با حضور جناب آقای دکتر رضا قدیمی، معاون تحقیقات و فن آوری ، جناب آقای دکتر حسین نجف زاده رییس پژوهشکده سلامت ، سرکار خانم دکتر پروانه میرابی رییس گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و همچنین کتابداران برگزار شد.

در این مراسم دکتر رضا قدیمی ، معاون تحقیقات و فناوری، با تقدیر از فعالیت های بی وقفه پرسنل و کتابداران کتابخانه های دانشگاه گفت: همه گیری ویروس کرونا و محدویت های ناشی از آن شرایطی ویژه برای کشور ایجاد کرده و تاثیر آن بر کتابخانه های دانشگاه جدی تر است. بنابراین تلاش های فراوانی صورت گرفته که ارائه خدمات این مراکز با وقفه مواجه نشود.

در انتهای این مراسم از دو کتابدار نمونه ، یک کتابخانه برتر  به دلیل فعالیت شاخص در سال ۱۴۰۰ تجلیل شد.