اولین همایش ملی تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی ایران

گیلان/ میزبان اولین همایش ملی تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی ایران

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا(؛ اولین همایش ملی تخصصی، اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی ایران؛ چالش ها و فرصت ها، همزمان با گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور به همرا بخش دانشجویی پژوهش اخلاق محور در خدمت توسعه پایدار، آبان ماه سال جاری برگزار می شود.

از این رو علاقمندان جهت ثبت نام و ارسال مقالات در همایش مذکور می توانند از طریق سایت: ethics1.gums.ac.ir  اقدام نمایند.

موازین کشوری و جهانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، اخلاق در مدیریت کلان پژوهشی و تخصصی منابع، اخلاق در انتشار آثار پژوهشی، اخلاق در توسعه فناوری سلامت، رضایت آگاهانه، حریم خصوصی و رازداری در انجام پژوهش های پزشکی، جنبه های اخلاقی ارزشیابی پژوهشی دانشگاه  و مراکز تحقیقاتی، پژوهش در گروه های آسیب پذیر، بررسی هزینه و فایده در پژوهش های پزشکی، اصول مالکیت فکری و معنوی، اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی و ... از محورهای اولین همایش ملی تخصصی، اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی ایران می باشد.

منبع خبر:

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی-وب دا